Până la 10% Reducere * Ofertă Limitată

Livrare

Livrarea produselor este gratuită la comenzi plasate peste 300 de lei, fără costuri sau alte taxe suplimentare pe teritoriul României.

Dacă valoarea comenzii este mai mică de 300 de lei, se va adăuga taxa de transport printr-un curier rapid în valoare de 25 Lei.

Termenul de livrare în general este de 1-7 zile lucratoare specificat în descrierea produselor aflate în stoc si se referă la una-sapte zile lucrătoare din momentul plasării comenzii până la livrarea acesteia la adresa de livrare furnizată. Există posibilitatea să fie întârzieri în perioadele de sărbători, Black Friday sau zile nelucrătoare.

Nu se efectuează livrări în zilele de Sâmbătă sau Duminică, în zile de sărbătoare.

Pentru a fi livrată o comandă este nevoie de validarea acesteia prin Telefon/WhatsApp/Email.

Această validare va fi făcută de către un manager-ul site-ului Accesoriifitness.ro înainte de livrarea produsului.

Produsul nu va fi livrat până când cumpărătorul nu confirmă comanda, adresa de livrare și alte informații pentru trimiterea coletului. Asigurăm confidențialitatea cumpărătorului și folosim informațiile doar pentru informare, oferte și trimiterea coletului.

Accesoriifitness livrează comenzi exclusiv pe teritoriul României. Solicitările din afara României vor fi preluate cu adăugarea unor taxe speciale de transport în funcție de destinație. Toate acestea sunt valiate doar cu plata în prealabil a produselor și transportului, prin transfer sau depunere bancara. Un manager va lua legatura cu clientul si va stabili toate detaliile platii si a livrarii speciale.

Livrăm produsele de Luni până Vineri între orele 9-18 prin intermediul curierului rapid. Vă rugăm să menționați adresa unde veți fi prezent în acest interval orar.

Pentru orice problema în legătură cu serviciile de livrare vă rugăm să ne contactați pe numărul de telefon de pe website sau pe email: contact@accesoriifitness.ro

În cazul de întârziere al livrării comenzilor din cauza factorilor externi, care nu depind de accesoriifitness.ro, accesoriifitness.ro nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Pentru produse trimise și neridicate în termen de 5 zile de la confirmarea livrării, cumpărătorul are obligația de a plăti cheltuielile de tur-retur.