Până la 10% Reducere * Ofertă Limitată

Termeni si Conditii

Termeni și Condiții

1. DEFINITII SI TERMENI

Accesoriifitness.ro – este denumirea comerciala a SC GOLDSTARCORP 2019 SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Targu Mures, str.Iuliu Maniu, nr.4, Iernut, jud.Mures, numar de ordine in Registrul Comertului J26/495/2019, cod unic de inregistrare fiscala CUI 40618737

Date de contact:
SC GOLDSTARCORP 2019 SRL
Punct de lucru: str.Iuliu Maniu, nr.4, Iernut, jud.Mures
CUI 40618737
J26/495/2019
Email: contact@accesoriifitness.ro
Telefon: 0745023560

Vanzator – societatea comerciala SC GOLDSTARCORP 2019 SRL

Cumparator – persoana fizica/juridica sau orice entitate care isi face un Cont in Site, efectueaza o Comanda in Site sau telefonic

Client – persoana fizica sau persoană juridica care are sau obtine acces la CONTINUT – prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre AccesoriiFitness (telefonic, electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre AccesoriiFitness si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in site (comenzi, facturi proforme, adrese de livrare, etc)

Site – domeniul www.accesoriifitness.ro si subdomeniile acestora Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si/sau Servicii de pe site

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a comenzii

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator care nu necesita prezenta fizica a niciuneia dintre parti. Acesta se considera incheiat in momentul confirmarii de catre Vanzator a comenzii prin confirmarea disponibilitatii produsului. Confirmarea va fi transmisa fie prin email, fie telefonic de unul dintre operatorii magazinului online.

Continut – Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Continut oricarui email trimis Cumparatorului de catre Vanzator prin mijloace electronice sau orice alt mod de comunicare disponibil, fie direct, fie prin reprezentant. Date referitoare la Vanzator, detalii de contact sau de identificare juridica.

Newsletter – Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin posta electronica (email, SMS) asupra Bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre AccesoriiFitness Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe Site, Cumparatorul este de accord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate accesoriifitness.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul.

In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al AccesoriiFitness, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, AccesoriiFitness isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4 AccesoriiFitness poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de oricare alt tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

3.6 In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii al AccesoriiFitness.

3.7 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la: comisioane de plata cu cardul sau comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care sunt percepute de banca emitenta a cardului. Responsabilitatea pentru acesta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau Serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia, descrieri de produs, specificatii, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.9 Dupa achizitionarea unui Bun sau Serviciu, clientului i se poate cere prin email inscrierea unui review legat de bunul/serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul poate contribui la informarea altor posibili  tilizatori/ clienti/cumparatori de pe site. Vanzatorul nu este responsabil de informatiile cuprinse in review-uri.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul expres al acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale, indiferent de tertul care furnizeaza serviciul.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a AccesoriiFitness si a furnizorilor sai, fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare/publicare)

5.2 Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea /distribuirea /publicarea/ transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includeerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de AccesoriiFitness, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea nsemnelor care semnifica dreptul de autor al AccesoriiFitness asupra Continutului, precum si participarea la transferul/vanzarea/distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea, afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al AccesoriiFitness.

5.3 Orice continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizarea specific si valid incheiat intre AccesoriiFitness si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea AccesoriiFitness cu referire la acest Continut.

5.4 Clientul/Cumparatorul poate copia, tranfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor.

5.5 In cazul in care AccesoriiFitness oferta Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, confirm conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea AccesoriiFitness pentru respectivul Clien/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferta, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudicicat in orice alt mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6 Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit din acesta prin accesare, vizitare si/sau vizalizare nu contituie o obligatie contractuala din partea AccesoriiFitness si/sau al angajatului/prepusului AccesoriiFitness care a mijlocit tranferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul Continut.

5.7 Este interzisă orice utilizare a Conținutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una din modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa dinalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/ Serviciului.

6.2 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzi.

6.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1 Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzaciei, in cazul platii online;

6.4.2 Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de AccesoriiFitness, in cazul platii online;

6.4.3 Datele furnizate de catre Client/Cumparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.4.4 Produsul comandat nu exista in stoc fizic si nu poate fi adus spre livrare in timp util.

6.4.5 Activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.accesoriifitness.ro sau partenerilor săi

6.4.6 Livrări consecutive eșuate

6.4.7 În cazul în care clientul nu garanteză că mpdul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privier la modalitatea de plată.

6.4.8 Exista o eroare in sistem in care preturile afisate pe website nu sunt valabile la data comenzii.

6.5 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata dupa receptionarea retur a produselor de catre Vanzator.

6.6 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.7 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

7.1 Informatiile de orice natura furnizare de catre Cumparator/Client Vanzatorului vor ramane in proprietatea vanzatorului.

7.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul Site-ului.

7.4 Prin inscrierea in baza de date AccesoriiFitness, Clientul/Cumparatorul isi oferta consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri AccesoriiFitness, furnizori de servicii de marketing, agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru, alte companii cu care AccesoriiFitness poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata Bunurilor si/sau Serviciilor, etc.

8. Informatii privind siguranta datelor clientilor

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.accesoriifitness.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “siteul”.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
A. Daca sunteti client al site-ului, [detinatorul website-ului] va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
-Nume si prenume
-Numar de telefon
-Adresa de e-mail
-Adresa de facturare
-Adresa de livrare
-Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
-Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, GOLDSTARCORP 2019 SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.
In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de GOLDSTARCORP 2019 SRL, iar contul creat va fi sters automat.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, GOLDSTARCORP 2019 SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
-In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel

-In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Scopurile si temeiurile de prelucrarii
A. Daca sunteti client al site-ului, GOLDSTARCORP 2019 SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si GOLDSTARCORP 2019 SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si GOLDSTARCORP 2019 SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor www.accesoriifitness.ro/termeni-si-conditii/. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si GOLDSTARCORP 2019 SRL.

-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin GOLDSTARCORP 2019 SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea GOLDSTARCORP 2019 SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

-pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de GOLDSTARCORP 2019 SRL, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

-in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al GOLDSTARCORP 2019 SRL de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara.

Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

-pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al [detinatorul websiteului] de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care va prelucram datele

GOLDSTARCORP 2019 SRLva prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina GOLDSTARCORP 2019 SRL (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, GOLDSTARCORP 2019 SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, GOLDSTARCORP 2019 SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de GOLDSTARCORP 2019 SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

-pentru administrarea site-ului

-in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre GOLDSTARCORP 2019 SRL prin intermediul site- ului;

-pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui

-pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate,

-dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor

-pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
-atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre GOLDSTARCORP 2019 SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

-dreptul la informare

– dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre GOLDSTARCORP 2019 SRL, conform celor descrise in prezentul document;

-dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea GOLDSTARCORP 2019 SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

– dreptul la rectificare

– dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre GOLDSTARCORP 2019 SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;

– dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, GOLDSTARCORP 2019 SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

– dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;

– dreptul la portabilitatea datelor

– dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre GOLDSTARCORP 2019 SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

-dreptul la opozitie

– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al GOLDSTARCORP 2019 SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care GOLDSTARCORP 2019 SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;

-dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@accesoriifitness.ro

Confidentialitatea minorilor
GOLDSTARCORP 2019 SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la office@accesoriifitness.ro

9. PUBLICITATE

9.1 Newsletterele AccesoriiFitness sunt transmise prin intermediul partnerilor specializati si agreati de AccesoriiFitness. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2 In momentul in care, Clientul isi creeaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client poate fi modificata in orice moment, prin contactarea AccesoriiFitness in acest sens, sau folosirea link-ului Dezabonare din corpul Newsletterului.

9.3 Renuntarea la primirea Newsletterului de catre Client sau Cumparator se face in orice moment folosinf link-ul dedicat de dezabonare din cadrul oricarui Newsletter sau printr-un email scris pe contact@accesoriifitness.ro

9.4 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.accesoriifitness.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de AccesoriiFitness.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau în momentul ridicarii produselor comandate.

10.6. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 72 (saptezecisidoua) de ore, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@accesoriifitness.ro.

10.7. Modalitati de plata:

Plata in sistem Ramburs – se plateste cand ajung produsele

Plata online cu cardul – plata se efectueaza online cu cardul odata cu plasarea comenzii

Plata numerar – sau carte de credit/debit la ridicarea mărfii din magazinele noastre

Plata prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).

11. Livrarea produselor

Produsele comandate se pot livra atat in tara cat si in strainatate utilizand modalitatea de plata aleasa de tine la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe parcursul transportului pana la livrare

Livrarea comenzilor se face astfel:

În România – GRATUIT – dacă valoarea cu TVA depășește 300 RON

În România Costul transportului sub comenzi de sub 300 RON are un tarif de 25 RON

 În spațiul Uniunii Europene, în afara României – Costul transportului are un tarif de 95 RON, indiferent de tara in care se va face livrarea

TVA INCLUS

*În spațiul  Uniunii Europene, în afara României – costurile de transport și asigurare pot varia, de aceea la confirmarea comenzii îți vom comunica prețul pentru transport și asigurare în funcție de valoarea comenzii sau va trebui sa ne faceti o solicitare scrisa cu cotatia de transport la adresa contact@accesoriifitness.ro

 *Pentru comenzile de produse de la sectiunea APARATURA FITNESS, in România sau in afara tarii, in spațiul Uniunii Europene, – costurile de transport și asigurare pot varia, de aceea la confirmarea comenzii îți vom comunica prețul pentru transport și asigurare în funcție de valoarea comenzii sau va trebui sa ne faceti o solicitare scrisa cu cotatia de transport la adresa contact@accesoriifitness.ro

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, accesoriifitness.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

AccesoriiFitness nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv,

AccesoriiFitness îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea AccesoriiFitness pentru respectiva comanda.

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la contact@accesoriifitness.ro AccesoriiFitness returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

12. Politica de retur/anulare

Clientul poate returna produsele în cazul în care acestea nu prezintă deteriorarea produselor sau au fost folosite.

AccesoriiFitness face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate. Daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati pe email la adresa retur@accesoriifitness.ro si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract si de a returna produsele cumparate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta sau e-mail pe adresa retur@accesoriifitness.ro.

Returnarea contravalorii produselor returnate se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, insa AccesoriiFitness poate amana plata pana la confirmarea expedierii coletului retur sau pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportata de catre client.

Produsele trebuie sa revina in posesia AccesoriiFitness, nedesfacute, fara ambalajul rupt sau fara alte daune aduse produselor. AccesoriiFitness, isi rezerva dreptul de a returna valoarea comenzii doar daca constata ca produsele trimise pentru retur nu au niciun

defect vizibil si nu sunt desigilate.

13. Termenul de Valabilitate

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate oferite de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma

platita pentru acel obiect.

14. Forță majoră

Niciuna dintre parțile contractuale nu poate fi trasă la raspundere pentru neexecutarea (total/parțial) sau executarea cu întarziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forță majoră. Parțile iși vor aduce la cunoștița de îndată cazul de forța majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forța majoră nu încetează, părțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese. Forța majoră va fi probată conform legii.

15. Soluționarea conflictelor

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea româna. Orice conflict apărut între accesoriifitness.ro și Clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele românești competente de la domiciliul Clientului.